Interessen for motocross startet i tidlig alder for samtlige av bedriftens ansatte.

Den første crossykkelen ble kjøpt i 2003 og med det fulgte reising rundt på løp på vestlandet. Det begynte med at vi skulle kjøpe noe utstyr privat og kom i kontakt med daværende importør for Maxima Racing Oils.

Det var da flere som ville ha samme produkter som vi brukte selv og etterspørselen økte. Vi holdt oss til oljer og litt diverse utstyr frem til den lokale motocrossbutikken la ned og det ble et tomrom. Da tok vi kontakt med Knobby i Sverige, som fører alt av slitedeler, klær og utstyr som trengs.

Vi kjøpte lastebil for å ha plass til mer og begynte å ha med bredere utvalg deler, oljer og noe klær og utstyr. I 2017 fikk vi forespørsel gjennom en bekjent om vi ville begynne å selge TM Racing sykler, og vi åpnet da en fysisk butikk. Vi har en visjon om å bli størst og best på motocross og derfor var det ikke nok med bare et merke. Vi tok kontakt med Honda og fikk forhandlerstatus i 2019. I slutten av 2019 begynte vi prosessen for å bli forhandler for Husqvarna Motorcycles, og det ble vi i mars 2020.

rider-going-uphill-PVXRK9X
racer-on-race-bike-PSDJHTE
1
IMG_2085

Rå kvalitet

TM Racing sine crossykler er håndbygd i Italia, og satt sammen av noen av di beste delene på markedet sammen med selvbygde motorer av TM.

Dette gjør at TM er noe av det råeste på markedet, som er noe av grunnen til at etter vi prøvde den første sykkelen fant ut at dette var noe vil ville satse på.

Honda er et velkjent merke innen all motorsport, og ikke uten grunn. De har noen av de mest lettkjørte syklene på markedet, som passer like godt for en nybegynner som en erfaren fører.

Husqvarna Motorcycles ble i 2013 kjøpt av KTM, og fikk hjelp av KTM til å utvikle nye sykler som førte til at syklene etter mange år, igjen ble konkurransedyktige. Husqvarna Motorcycles har sykler for alle aldre, som fullfører beholdningen vår og vi kan følge førere fra de begynner.

Sammen gjør TM Racing, Honda og Husqvarna Motorcycles og vår fartstid innen sporten at vi kan tilby riktig sykkel til alle nivå, om du er mosjonist eller konkurrerer!

Pris, funksjonalitet og sikkerhet!

Vi ønsker å kunne hjelpe alle og enhver i sporten med det de skulle trenge av sykler, deler og utstyr og har etter flere tester valgt ut det vi synes er best. Både på pris, funksjonalitet og sikkerhet. Vi leverer alt fra luer og energidrikker til oljer og fullblods racingmaskiner. Med vår kompetanse kan vi hjelpe alle å finne det som passer dem best av utstyr, sykkel og alt ellers! Vi har et bredt utvalg og noe for enhver!

IMG_2085